Tema?

Hei du! Velkommen hit!

Nysgjerrig på hva i alle dager jeg skal skrive om på bloggen?

Som rykende fersk blogger er det litt skummelt å poste det første innlegget, men det er bare å hoppe i det! Det er vel lite sannsynlig at bloggen blir nedrent første dagen uansett:-)

Det var på bryllupsreisen vår i sommer at tanken om å skrive blogg plutselig slo meg. Jeg har lenge lekt meg med tanken på å skrive noen ord om plasser jeg har vært de siste årene, opplevelser jeg har fått, mennesker jeg har møtt, konserter jeg har vært på, matoppskrifter jeg har fått med meg på veien, nyttige reisetips… først og fremst for min egen del, venner og familie. Men hvis det er andre der ute som stikker innom og blir inspirert av det jeg skriver, er det selvfølgelig veldig kjekt! Jeg liker godt å lese andre sine blogger, og håper at du finner underholdningsverdi i bloggen min.

Mennesket har alltid hatt en trang til å utforske og dra ut på eventyr. I 2012 er det ingen grenser for hvor du kan dra eller hva du kan oppleve. Lange amerikareiser, korte helgaturer, drømmereiser, jobbe eller studere i utlandet… det er egentlig himla enkelt, men av og til trenger man litt inspirasjon og et lite dytt for å tøre seg utpå! Kanskje finner du det her?

Drøm deg bort å kast deg uti det!

-Line

 

 

 

 

 

8 Responses to “Tema?

 • Flott blogg:) jeg gleder meg til å lese videre!!

  • Takk for første kommentar, Bettan 🙂

 • SÅ bra Line!

  Artig at du tok steget..en god skriver har du alltid vært.og jammen har du mye å dele som er spennende og interessant for så mange!

  Lykke til og gleder meg til å lese det som kommer:)

  • Takk for det 🙂 Flere poster kommer etter hvert!

 • Kjempeflott:) gler meg til å følge deg videre Line:):):

  • Tusen takk Wenche!Skal få postet mer etter hvert ser du 🙂

 • Gleder meg til å lese mere her… Og kanskje få noen gode tips til neste tur vi skal på….:-)

  • Takkitakk! Ja, dere ligger ikke akkurat på latsiden dere heller når det gjelder reising og opplevelser…det er vel Grønvoll-genet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *