Stand Up: Ricky Gervais i Spektrum 2 des

You make me laugh, Mr. Gervais! 

Kjent fra småklam, britisk kontorhumor i “The Office” og videre med “Extras”, “An idiot abroad” og stand up showene “Animals”, “Politics”,” Fame” og “Science”…. Ricky Gervais kjører herlig, flau, langt-over-streken- humor. LIKER!!! I kveld så vi han i Oslo Spektrum, og jeg lo gjennom hele showet. Tommel opp for Ricky!

…..Men siste sjanse for Oslo Plaza

Vi har bodd på Oslo Plaza en del ganger nå, og jeg må dessverre si at dette nok blir den siste gangen vi bor her.. Med fare for å høre litt kresen ut: Jeg er ikke veldig imponert over verken standaren eller servicen. Og det verste er at det er dyrere å bo her enn på nabohotellene. Er det bare jeg som syns at Plaza kunne trengt seg en liten oppshining? Jeg hadde også gledet meg til middag oppe i den nyoppussede resturanten i toppetagen, men den var stengt i dag.. (?)…Merkelige greier… Jaja, hamburger på rommet er trivelig det også (ikke ironi)  🙂

Kjekt med en svipptur til Oslo andre dag i julemåneden!

-Line

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *