Meet & Greet / Def Leppard

På onsdag var det stor ståhei og ellevill jubel hos The Abeltuns… da fikk vi nemlig sjansen til å møte Def Leppard! I tillegg fikk vi konsertbilletter på første rad!

Etter en liten matbit og et par pils ble vi geleidet opp til et rom overfor scenen. Der ble vi beordret ned på gulvet i “gymsalstil” (vanskelig for gamle travere å sitte med beina i kryss i mer enn min av gangen). Etter en liten intro kom endelig bandet inn og sang acapella for oss. Hele seansen ble filmet (!) og vi jobbet hardt med å se bra ut hehe.. Etter sangseansen var det tid for bildetaking med bandet. Vi var selvfølgelig ikke de eneste som skulle på meet&greet, så det var en ca 150 andre også som ventet spent. Vi tenkte mye på forhånd på hva i alle dager vi skulle si til dem når vi skulle møte dem.. tenkte at dette sikkert nok kom til å bli litt småkleint. Men (heldigvis?) var det ikke tid til så mye annet enn å håndhilse på alle og ta bilde før det var nestemann sin tur.  Under ser dere det flotte bilde av oss og bandet!

mg dl lv

Etter meet&greet var det tid for konsert, og denne gangen hadde vi helt sinnsyke plasser. Ble nesten litt for nærme 🙂

Om noen timer er det dags for konsert #4…

The Best Days Are Yet To Come!

-Line

DSC00682

DSC00668

1st row tickets

DSC00690

DSC00699

Photo shoot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *