Viva La Diva Weekend i Køben

Hallo på dere! Nå sitter jeg på Vigra og koser meg med en obligatorisk ventepils. Flyet til Køben går om en halvtime, og nå kribler det litt i magen. Det blir såååå koselig å se igjen trønderjentene mine!

I går ble det som vanlig pakking i siste liten, og kofferten hadde ikke blitt pakket ut siden forrige tur. Typisk meg!

Raymond må bli igjen hjemme i helga, stakkars.. Han foreslo faktisk at jeg skulle lage middagsposjoner til han og merke dem med “fredag”, “lørdag” og “Søndag”. Jeg luftet forslaget med dem på jobb i dag, og de hadde full medlidenhet med han. Hoff, får håpe det går bra 😉

20130530-141349.jpg

3 Responses to “Viva La Diva Weekend i Køben

  • Kose deg du Line, mamma skal passe klomoen hjemme…

    • Bra å høre at han blir tatt vare på 🙂

  • skulle stå: klompen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *