Dere må trykke på knappen for å ta heisen!

Heiiiiia bloggen!!

Nå er Divahelga godt i gang. Shopping, champagne (rosa sådan) i glasset, sol og meget god stemning. Etter 8 timer med gatetråling, isspising og gatemusikanter har vi nå stæsjet oss opp til det ugjenkjennelige. Her snakker vi hårlakk (les Elnett hårspray), hold-in bodysuit, push-up bh og glorete smykker.

København viser seg fra sin mest sjarmerende side i dag, og det gjelder oss 4 tuttene på tur. Litt språkproblemer har det vært, og vi sliter greit med dansken. “Vin” høres fort ut som “vann” for eksempel.

I går stod jeg og Elisabeth oppe i Skybaren og ventet på Heidi og Tove. Etter en stund kom den ene servitøren bortt til oss å sa: “Dere må trykke på knappen for å komme ned med heisen”. Hahah, vi stod der på utstilling og folk trodde vi stod i heiskøa. Vi tok det som et kompliment selvsagt.

Nå skal vi på G Tapas og fortsette galskapen der.

Tudelidu rock stars!

-Line & Elisabeth

20130531-194227.jpg

20130531-194257.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *