Det er deilig å være Diva…. i Danmark!

Bortsett fra en grusom lang hjemreise i går, kan langhelgen i Køben egentlig best beskrives slik: “hjærte hjærte smile-diva-fjæs”.

Her er en liten kavalkade:

Jeg kom til Køben i 18-tida på torsdag, og fant lett frem til hotellet fra sentralstasjonen. Tivoli Hotel er et nytt hotell med fresh design, fine rom og god mat. Skybaren i 12.etage kan by på flott utsikt og “Sticks’ n’ Sushi”; en av byens beste sushi-restauranter. Det tar ca 15 minutt å gå fra hotellet til Strøget.

tivoli hotel

I skybaren var det også snertne hengekøye-husker. Kjekt å ta noen afternoon-drinks her etter en lang shoppingdag.

hengedisse

Her er noen av de stilige tingene jeg fant på shoppingrundene: Mummi-krus, Apeplaster, Toms Sko og Øl/Shampis-hjelm

shopping køben

Fredagskvelden spiste vi tapas på en veldig koselig restaurant som het Tapas G. Den ligger midt i byen og kan absolutt anbefales. Stille og rolig, god mat og god service. Fornøyde damer!

IMG_0623

Og når vi nå er inne på mat må jeg også fortelle om lørdagsens store matopplevelse. Da hadde vi forhåndsreservert bord på Den Lille Fede.  NAM! 5 retter med vinparing for 550,- . En behagelig pris på god kvalitet. Fantastisk god mat og den sjarmerende servitøren vår sørget for at stemningen ble ekstra god.

mat den lille fede

25 grader, sol, Dåseøl (!), solkrem og verdens beste Diva-kvartett. Det var nesten litt vanskelig å slutte å snakke tøyse-dansk i dag! Dette var en skikkelig gladtur!

rendom køben

Tusen  Takk for Turen jenter!

– Line

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *