Pirka ♥ Helsinki!

Hej Hej!

Litt redusert, litt støl i beina, men veldig fornøyd med langhelgen i Helsinki.

Jeg må innrømme at jeg på forhånd trodde at Helsinki var en sliten by med russiske vibber, men der tok jeg veldig feil. Dette er en meget oppegående by med flotte parker og bygninger, stort sett veldig vennlige folk og et bra underholdningstilbud.

helsinki

Dette var en jobbtur, så opplegget var ferdig spikret. På fredagskvelden spiste vi på en litt snodig restaurant/bar som heter Zetor. Husmannskost “family style” med tilbehør som rødbeter, potetstappe, sylteagurk og tyttebær. Som navnet tilsier er det et Traktor/Landbrukstema der.

amazing helsinki

Lørdag var det lagt opp til Amazing Race Helsinki. Vi ble delt opp i 16 lag, og som i TV-serien, fikk vi oppgaver vi løste underveis: Blant annet støvlekasting og Angry-Birds-Griseskyting.Amazing Race

Helsinki har utrolig mange fine parker, og med strålende sol og en kjekk gjeng på tur ble dagen rett og slett AMAZING!IMG_0674

I går kveld hadde vi Award-show med festmiddag og utdeling av diverse priser. Det ble selvfølgelig en sen kveld, og det kjennes litt på gikta i dag. ALt i alt en veldig kjekk helg! Jeg tror jammen meg at jeg skal ta meg en tur tilbake til Helsinki om ikke så lenge.

Pirka’en i meg likte byen!

– Line

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *