Hawaii dag 1: Fly til The Big Island

Aloha fra Hawaii!

Phuuu.. etter ca 20 beinknekkende timer på fly fra Oslo via London og Los Angeles, landet vi endelig i Honolulu i gårkveld. Den siste kneika på 6 timer fra LA til Hawaii var veldig seig, og etter så mange timer på fly gynget bakken i mange timer etter at vi hadde beina på jorda igjen.

På flighten fra London ble jeg sånn passelig starstrucked da hele familien Beckham tuslet inn på flyet! Sjokkerende nok så de ut som en veldig normal familie på tur: Ungene sprang fram og tilbake i gangene og Victoria gikk på do underveis. Jøjemeg..

DSC01184

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
The Big Island

loading map - please wait...

The Big Island 19.924030, -155.887498

Planen var at vi skulle være i Honolulu, men den planen ble fort endret. Det er fordelen med å være to voksne på tur. Hvis du ikke er helt happy med planen din er det bare å hive seg rundt å finne noe annet. Så da bestemte vi oss for å hoppe på et fly dagen etter og reise til The Big Island. Honolulu er sikkert midt i blinken hvis du vil feste og shoppe, men det ble litt for busy for oss på jakt etter mer avslappende omgivelser.

DSC01183

Honolulu sett fra flyetDSC01189

Etter ca 40 min på fly sjekket vi inn på Hilton Waikoloa Village. (Med Hawaiian Airlines koster det ca 1400 nok t/r Honolulu). Herlighet for en gigantisk resort!  2500 mål, 1240 rom. Og dette var billigere enn å bo i Honolulu. Dette kan jeg virkelig anbefale folkens!

DSC01197 DSC01195 DSC01196

Resort’en er så stor at det er tog som går mellom de ulike delene!

Her kunne vi faktisk trykt inn hele Ulsteinvik!

DSC01192Har ikke fått ordnet meg kokosnøtt-BH enda, men resort-hatten er på plassIMG_0984

The Parrot Whisperer -Raymond fant seg en kompis

DSC01202 DSC01199 DSC01208

I dag har vi bare ruslet rundt på det enorme område og tatt livet med ro. Vi er helt hinsides jet lagged, så den lille middagsluren vi skulle ta endte opp i en 6 timers cowboystrekk. Vi ligger 12 bak Norge så det er ikke så rart at vi er litt tullete i toppen. I morgen blir det nok litt soling og planlegging av diverse aktiviteter vi skal prøve ut mens vi er her.

Hawaii er foreløpig like bra som det ser ut på film! Sender en kokosnøttklem til alle der hjemme!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *