Hawaii dag 2: Time To Relax

God morgen!

I’ve decided to write a summery in English at the end of each post so that my english speaking friends can follow my blog aswell 🙂

Her går det mot kveld, klokka er 20.00, og Raymond har allerede sovnet. Det er kanskje ikke så rart i og med at vi sovnet kl 2 i natt og var oppe igjen kl 6.

Vi tar alltid med oss treningstøy på tur slik at vi har mulighet til å trimme litt hvis vi føler for det. Det er overhode ikke slik at treningstøyet brenner hull i kofferten, men det er veldig kjekt å ha muligheten. I dag var vi flinkiser og tok ei økt på gymmen før frokost. Under ser dere en tradisjonell bjørneboksing i soloppgang. Legger også med dagens motivasjonsliste.

trening hawaii

Kl 10 var vi ferdig trent og klar for slaraffenliv på solsenga. Det er flere Cabanas spredd utover området her, og det viste seg at først-til-mølla-prinsippet gjelder. Du trenger altså ikke betale for en privat cabana hvis den er ledig. Som jeg skrev i forrige innlegg er hotellområdet enormt, så du føler aldri at det er travelt mye folk her.

Bok, melon, sol, palmesus, en kaldt pils… IMG_0990

 DSC01217

Hvem er hvitest? Meg eller Buddha?DSC01212

DSC01211

Nap time! Er dette stork? Artige skapninger er det i hvert fall. Fantastisk at de klarer å sove stående på 1 fot!DSC01219

I dag har vi booket noen aktiviteter vi skal på utover uka, så vi skal nok på sett litt mer enn bare resorten. Men det skal sies at det er en opplevelse i seg selv å gå rundt på området her.

Du kan ta både tog-og båtturer inne på resorten, snorkle, se delfinshow, spille tennis og golf, leie filmer, trene, ta spabehandlinger osv osv…Det er virkelig forseggjort og vakkert her.

DSC01224 DSC01226

Dette er nesten klisjeaktig vakkert, men vi får vel aldri nok av fine palmebilder? Nå på kvelden tennes det tusenvis av fakler rundt hele resorten. Vi får se om vi etterhvert klarer å holde oss våkne til en middag i solnedgangen. Kanskje i morgen?

Ses i morgen! Ha en fin dag dere!

-Line

Good morning! I’ve decided to write a short summery in english so that those of you who don’t understand Norwegian can read my posts. My english is a bit rusty but i’ll try my best to translate it for you : Another day in paradise has come to it’s end. Even if it’s still early, Raymond has already caved in and has started his regulary snore show. We’re still strugeling with the jet lag and day and night is still turned upside-down. We started the day with a short work out as early as 6 am. The rest of the day was spent on the sun beds soaking sun, reading books, eating fantastic water melon and enjoying the view of the Pacific ocean. The resort offers a wide range of activities and the surroundings are no more than fantastic. We’ve booked some activities for the comming days and we’re looking forward to explore the island. Thank you for following my blog! I’ll be back with more updates from Hawaii the next days. Take Care! -Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *