Hawaii dag 3: The Truth About Tennis

Fra nå av kan vi bare kalle oss The Early Birds, for nå om dagene står vi opp før hanen fiser. Vi fortsatte den sportye trenden fra i går og booket oss en time på tennisbanen etter frokost. Klokka var 9, sola steiket og tennisteknikken var relativt laber.

Jeg gikk friskt ut og følte meg som Federer…. DSC01237

1 time senere: Fullstendig utsvettet og degradert til ballhenter..Tennis er fryktelig slitsomt! Sutreleppa var ute..men vi har bestilt bane til i morgen også, så jeg har fortsatt tro på at Wembley stadion ikke er så langt unna. DSC01238

Etter den harde starten på dagen gikk vi fullstendig ned for telling. Det er fortsatt fryktelig fint her så det blir tatt en del bilder i løpet av dagen.DSC01231 DSC01229

“Come on guys: let’s get the hell outta here!”DSC01232

Fugleperspektiv: øverst t.v: papegøyer sitter å skravler overalt på området her. Øverst t.h : Liten lubben kar på verandaen vår. Nederst t.v: på balkongen i Honolulu første kvelden. Ser ut som duene lider av høydeskrekk. Nederst t.h: Svart svane med rødt nebb

birds DSC01242 IMG_0996 DSC01236

I kveld fikk vi faktisk med oss solnedgangen også! Pow-Wow! Flott ja? DSC01252

Nå er det bare å legge seg å lade opp til ny tennismatch i morgen tidlig. Hvem tror dere vinner Hawaii Open? Meg eller Ray? Utpå ettermiddagen har vi booket oss en liten spatime, og det blir nok helt ok til lettere støle tennismuskler.

Hjelpe meg hvor vi koser oss her altså! Gleder meg til morgendagen allerede.

-Line

The truth about tennis… is that it’s an exhausting sport. Especially when the sun is burning and the technique is melting away with your swet. But as true optimists we’ve booket the court for a rematch tomorrow. After the match this morning we were totally knocked out of the heat, so for the rest of the day we haven’t really done that much. I believe the photos speak for themselves. To quote David Lee Roth: “This must be just like living in paradise”. Take care! -Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *