Hawaii: That’s A Wrap! Bilder fra de siste dagene på øya

Hei igjen fans!

Internett har ikke vært på min side de siste dagene, så da har bloggingen stoppet opp. Det verste er at jeg faktisk blir litt stresset når det ikke fungerer slik jeg vil, og jeg kjenner at det var godt å få oppdatert dere igjen (haha jeg sliter). Så her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene vår på Hawaii og Four Seasons. DSC01403

Som jeg skrev i forrige innlegg er Four Seasons en opplevlse i seg selv. Upåklagelig service, fantastisk beliggenhet og mange fine finesser.

Øverst t.v ser dere frokosten vår servert på terassen. Øverst t.h; Joggekart, gratis postkort og meny til mat du kan bestille til flyturen din. Nederst t.v verdens beste hotellseng. Nederst t.h bilde fra badet med både innendørs- og utendørs-dusj

four seasons

DSC01404

The Abletuns koset seg maxDSC01394

Big Wave Local Brew – Liquid Aloha!

DSC01385

DSC01389

Sunset BeachDSC01416 DSC01418 DSC01402

Hver kveld kom havskilpadder inn på strendene for å legge egg å slappe av i sanden.DSC01409

Her kan du også kjøpe deg sommerhus. Har du 7-25 millioner dollar kan kanskje ett av disse husene bli dine!DSC01407

Vi må bare tilbake til Hawaii igjen! Neste gang skal vi gå på fottur i fjellene og prøve stjernekikking. Nå er vi i Las Vegas (favorittbyen til Raymond) og her er det full fart! Vi har akkurat kommet tilbake på hotellrommet etter en 9-timers sightseeing-seanse. Oppdateringer kommer forhåpentligvis litt kjappere de neste dagene.

Tudelidu  folkens!

-Line

Here are some more photos from the last days in Hawaii. As you can see we have had a great time here. We have to come back soon! Next time we’ll go hiking and try the stare gazing excursion. Right now we’re in Las Vegas and we’ve just come back from a 9 hour sightseeing tour around town. I have to blame the crappy internett access at the hotel in Vegas for the delayed update. More updates will be posted shortly.  -Line

2 Responses to “Hawaii: That’s A Wrap! Bilder fra de siste dagene på øya

  • Heilt nydelig! Hawaii ligg absolutt på lista av “må reise til iløpet av livet” reisemål 🙂
    Kjekt at du deler med oss Line 🙂

  • Jeg synes absolutt Hawaii levde opp til forventningene, så dette anbefales! Og jeg hadde høye forventninger 🙂 Bortsett fra en litt drøyt flytur er det nok kjempekjekt å reise dit med unger også.

    Takk for positiv tilbakemelding! Ha en strålende dag! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *