Reiseforsikring

Hei!

Nå er sommerferien over for denne gang, og det er tid for å krumme nakken å jobbe igjen. Selv om mange av oss nå ikke skal ut på tur igjen på en stund, vil jeg allikevel benytte anledningen til å snakke litt om reiseforsikring.

Vi nordmenn reiser utrolig mye. Vi reiser til mer eksotiske reisemål, er bortereist lengre og velger ofte høyrisikoaktviteter når vi er på tur. På tross av dette er det allikevel overraskende mange som legger ut på tur uten reiseforsikring.

Travel Safe

Reiseforsikringer dekker alt fra reisegods, avbestilling og reisesyke. Det er spesielt de punktene som går på reisesyke og behandlingsutgifter jeg synes er det viktigste å trekke frem. Får du f.eks hjerteinfarkt i USA har vi sett mange eksempler på at du kan ende opp med en megaregning dersom du ikke har forsikring.

De fleste reiseforsikringene dekker deg i 45-60 dager. Skal du på langtur må du sjekke alternativer. Eksempler på selskap som tilbyr langtidsforsikring er Europeiske Reiseforsikring og Worldnomads.com. Sistnevnte kan tegnes opptil ett år, gjelder i hele verden og anbefalt av National Geographic og Lonely Planet. Dersom du er student i utlandet kan du tegne studentforsikring gjennom ANSA.

once a year

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Bilde)

Besparelsen med å droppe reiseforsikringen kan i løpet av minutter ødelegge hele ferien din og gi deg en økonomisk smell som gir deg en uggen bismak lenge etterpå. Jeg ville aldri tatt sjansen på det. Vil du?

God tur!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *