Viva Hysteria The Movie

Hei!

I dag kjenner jeg litt på at fotballfesten i går med Tjørvåg-gutta, (og et par damer), ble veldig vellykket. Vi husker at vi gledet oss… hehe. Så i dag er det sløvsøndag i go’stolen med pc’n på fanget og videomimring fra Viva Hysteria konsertene med Def Leppard i Las Vegas tidligere i år.  Se tidligere innlegg HER

Om ikke så lenge slippes Viva Hysteria the Movie på utvalgte kinoer. Vi var jo på hele 9 konserter, så sjansen for at jeg og Raymond blir ufrivillige filmstjerner er ganske stor. Under har jeg lagt med en liten snutt jeg filmet på en av konsertdagene.

Go Søndag!

-Line

A typical slow motion Sunday spent in my comfy recliner watching video clips from Def Leppard’s recidency at Hard Rock Hotel, Las Vegas, earlier this year. As we went to see them 9 times in a row there’s a slight chance me and Raymond will become moviestars when the Viva Hysteria Movie is released in selected theatres this fall! I’m not sure if that’s a good thing or not hehe. Here’s a short video filmed by me at one of the shows. -Line

 

viva hysteria movie

DSC00749 - Copy

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *