Fjelltur Med Selskap av Toby Keith m.fl

Hei dere!

Tusen takk for alle positive kommentarer & likes på forrige innlegg! Nå når alle vet det er det ingen vei tilbake hehe.

I dag har sommeren bestemt seg for å gjøre en encore her på Sunnmøre. Værappen viser 22 grader, men det føles mer ut som 30. Vinduer og dører står på vidt gap, men alikevell svetter jeg her jeg sitter inne i skyggen.

Dagen startet med en cowboyfrokost (les egg&bacon), etterfulgt av en luftetur til fjells. Jeg holdte rett å slett å svime av da jeg skulle ta på fjellskoene… for hvem hadde bestemt seg for å bosette seg der?……..

IMG_1107 IMG_1104

Joda, en hel edderkoppfamilie! Fytti katta hvor ekkelt! Etter mye skrik og skrål fikk jeg banket ut alle familiemedlemmene. Jeg er helt overbevist over at jeg nå har fått edderkoppegg mellom tærne.. usjjjj.

Lørdag, sol, fjell. Hva er vel ikke bedre da enn litt country på ørene? playliste

For å gi dere skikkelig countrystemning reposter jeg en video fra Toby Keith-Konserten vi var på i Sarratoga Springs i 2012:

IMG_1090

 

kiberget sider opp sopp kiberget

Flotte farger på fjellet i dag. Ønsker dere alle en avslappende lørdag!

-Line

The summer has returned! My weatherapp says it’s 22 degrees, but it certainly feels like 30. After breakfast I decided to go hiking. I grabbed my mountain boots, whitch had been left outside since the last hike, and I almost had a heart attack when thounsands of small spiders crawled out of them! Yayks! After some hysterical screaming I managed to get them out.. Sun, beautiful colours and country music on my playlist. A Perfect Saturday!-Line (ps: thanks for your likes and supportive feed back on my last post!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *