Reisekavalkade 2013

Ho Ho Ho dere!

Nå er jula meget godt i gang, og i tradisjon tro feires den på Lade i Trondheim. Familietid, ribbe med sprø svor, god vin, masse sjokolade, juletv, julebrus fra Dahls, enda mer god mat, 1.juledaggåtur i byen sammen med mamma, vennetid……

2014 biter snart i halen på 2013. Det betyr at vi nok en gang kan sette oss ned å se tilbake på året som snart er gammelt. Gode minner lagres, nye minner skapes. Dette husker jeg aller best fra reiseåret 2013:

Bang! Januar starter med tur til Dubai. Så moderne, men samtidig så satt tilbake i tid. Jobb tok oss også på tur til Stockholm og Helsinki. DSC00457

 DSC00483

amazing helsinki

I mars stakk vi til Las Vegas for å slippe ut rockefoten. Def Leppard hadde residency på Hard Rock Hotel, og vi fikk med oss det meste av konsertene. Vi fikk til og med sjansen til å hilse på gutta! Helikoptertur over Grand Canyon var nok et høydepunkt på turen.

mg dl lv DSC00723

Mai måned ble dedikert til jentetur! København med sine dåseøl og kompliserte språk var utvalgt destinasjon. Strålende selskap og strålende kvalitetstid med jentene fra Bartebyen. Gleder meg allerede til neste tur med dere!

20130602-171530.jpg 20130531-194257.jpg

 

Hellfest i Nantes i Frankrike var neste ut. På festivalfronten kvalifiserte nok ikke Hellfest helt oppe i toppsjiktet sammenlignet med andre festivaler vi har vært på, men vi hadde det utrolig kjekt uansett. God musikk, god stemning og et knippe særs oppegående festivalfolk på tur. image image

Den nydelige sommerferien starten med adrenalinkick i Valldalen. Etterfulgt av langhelg i Amsterdam.

IMG_0852 IMG_0887

DSC01139 DSC01074

,

Videre gikk turen til tropiske, eventyraktige Hawaii. Ferien ble selvsagt avsluttet med stil i Las Vegas. Syndenes by skuffer aldri!

DSC01372 DSC01348

DSC01494 DSC01470

Også vips! En meget bra jobbmulighet gjør at vi nok en gang fyller flyttekasser og setter kursen mot nye utfordringer. Fra Ulsteinvik til Oslo. Vi rister av oss følelsen av å ville bli igjen i Vik, og fyller opp alle indre resursen med troen på at vi sammen kan få utrettet det meste vi har lyst til. Huset på Nesøya blir vårt krypinn en stund fremover.

DSC01646 DSC01647

Julen 2012 flyttet vi fra Sandvika i Tjørvåg. Julen 2013 har vi nok en gang endret adresse. Det er dette som er så fint med livet og alle de valgene vi står overfor.

DSC01715 DSC01723 DSC01728

Oppi alt det nye er det veldig greit at noe alltid er som det alltid har vært. Julen i Trondheim 2013 er derfor en flott avrunding på et hektisk, fullstappet og overraskende år. Det ligger an til at 2014 blir minst like spennende!

Ønsker dere alle en fortsatt god jul og godt nyttår! Nyt øyeblikkene, følg drømmene dine og gjør det som gjør deg glad!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *