The Savoy Hotel- London

DSC01763 DSC01760 DSC01753

DSC01767 DSC01766 DSC01765

The Savoy Fast Facts:

  • The Savoy Blir kalt: “London’s Most Famous Hotel”
  • Hotellet er en del av Fairmont-kjeden
  • Åpnet i 1889, og har blitt besøkt av mange kjente skuespillere, musikere og kongehus
  • Hotellet ligger i The Strand / City of Westminister – midt i hjertet av London
  • Stengte fra 2007-2010 da det ble gjort massiv renovering av hotellet for den nette sum av 220 millioner pund
  • Huser den berømte The American Bar, hvor flere kjente coctails ble funnet opp og mange berømte bartendere har jobbet
  • Hotellet huser også to kjente restauranter: The Savoy Grill og The Savoy Restaurant.

  DSC01739 DSC01742 DSC01743 DSC01745

Veldig mange har vært turist i London flere ganger og har fått med seg de fleste “must sees” på sightseeinglista. Hvis du er en av dem, og hvis du tenker på å ta deg en tur til London igjen, vil jeg virkelig anbefale å spandere på deg selv en natt på The Savoy. Dette er en opplevelse i seg selv, og hotellet er jo å regne som en turistattraksjon. Makan til stilfull opplevelse skal du lete lenge etter! Servicen er overveldende bra, maten og drinkene i en klasse for seg selv, rommene er stilfulle uten å være for “tunge”, og beliggenheten er helt perfekt. Det oser av historie og klasse i alle krinker og kroker.

Etter en veldig koselig nyttårsfeiring ligger vi nå i senga å ser forball på tv’n. Jeg tenkte å lage et nyttårsaften-innlegg litt senere.

Godt nyttår til dere alle! Håper dere hadde en flott overgang fra 2013-2014.

-Line

Happy New Year! We celebrated New Year’s Eve at The Savoy Hotel in London this year, and I’m almost speechless. This hotel is one of the most classy and luxurious hotels we’ve ever been to. I can highly recommend you to stay a night or two at this fantastic hotel. The service, food, drinks and guest rooms are no less then amazing! I would go as far as to say that this is a tourist attraction in the same category as the Big Ben and the Harrod’s. The hotel closed in December 2007 for extensive renovations and reopened in 2010. The American Bar is the most famous bar in London and many famous coctails has been invented here. After a great New Year’s Eve celebrations at The American Bar we’re a bit tired today. Stay-in-bed-Wednesday is the best way to start 2014 🙂 -Line

2 Responses to “The Savoy Hotel- London

  • Ser rimelig greit ut ditta 🙂 🙂 skal prøvast – neste gong … 🙂

    • Dette hotellet hadde dere likt, Lillian! Neste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *