Nyttårsfeiring i London

3-2-1 Happy New Year!

De siste årene har vi ikke hatt de mest spennende sprellene på nyttårsaften, så i år tenkte vi at vi like gjerne kunne reise bort nyttårsdagene. I og med at broren min bor i London falt valget på Englands hovedstad. Det ble en slags ferie i ferien igjen dette – og det dere at vet at vi liker godt! (se tidligere innlegg Her & Her).

Som jeg skrev i forrige innlegg sjekket vi inn på episke The Savoy Hotel.
DSC01769

Siste dagen i 2013 går som følgende; Vi sover leeenge, spiser en lang lunsj, får akkurat litt for liten tid på å ordne oss til kvelden (“Ditte går bra ditte, vi har meir enn god nok tid, Grønvoll”) og hiver oss i en taxi til Sindre og Hedda. Der venter et sprudlende vertskap og en fyldig bar. Noen stramme coctails senere akkompagnert av Kvitebjørn Kong Valemon på tv’n (!) begynner nyttårsstemninga å sette seg. Sindre er godt over gjenomsnittet flink til å lage mat, så siste måltid i 2013 ble en helt fantastisk Beef Wellington. NAM!

DSC01775

DSC01771

Litt flere drinker .. og vips må vi farte videre tilbake til hotellet og legendariske  The American Bar. På bordene lå det flosshatter til herrene og svarte boaer til fruentrimmene.
DSC01778

 Vi måtte selvfølgelig teste endel av de coctailene som ble funnet opp nettopp på denne baren. Noen veldig gode, andre mer “interessante”. Litt før midnatt gikk alle opp i ballsalene i etagene over for å se på fyrverkeriet. Hotellet ligger tvers over elva for London Eye (pariserhjulet) og det er en stort oppskytningsplass av rekatter rett utenfor. Utsikten fra ballrommene var heller laber dessverre. Det var ganske fullt der inne og vi måtte se fyverkeriet gjennom vinduene. Men, men.. vi telte ned til midnatt og skålet i champagne. Til og med en sekkepipemann kom å spilte en trall for oss – veldig Britisk!

DSC01785

Kvelden fortsatt nede i American Bar, og etter litt frem og tilbake for å få tak i taxi til Sindre og Hedda, kunne vi legge beina høyt og sove oss inn i det nye året. Takk for godt selskap og en meget god middag til vertskapet!

Her ser dere noen bilder fra området rundt hotellet. Nå fyker vi snart til Heatrow og tar fatt på veien hjem til Oslo.

-Line
DSC01801

DSC01800

DSC01798

DSC01806

DSC01805

DSC01808

2 Responses to “Nyttårsfeiring i London

  • Ser d kosa dåkke…..godt nytt år t dåkke 🙂

    • Vi har kosa oss i bøtter og spann! Veldig kjekke dager i London 🙂 godt nyttår til deg også, Lill 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *