Flyplasshotell – Få meg ut Herifra!

Come Fly With Me – To The Airport Hotel

Denne boken lå på skirvebordet på hotellet på Gardermoen. “Få meg ut herifra”. Flyplasser er bare et nødvendig oppholdssted før, under og etter reisen. Hvis du ikke er helt spesielt interessert, legger du sjeldent selve ferien til flyplassen. Flyplasshotell er derfor heller ikke det folk flest higer etter, men av og til må du innom en tur.

DSC01877

 

Onsdag til fredag denne uken bodde vi på Gardermoen i forbindelse med et jobbmøte, og da prøvde vi ut Clarion Hotel Oslo Airport og Comfort Hotel Runway.

IMG_0972

DSC01878

Hvis jeg skal trekke frem to positive ting med disse hotellene må det være frokosten og trenings-og velværerommet på CHOA og lunsjen på Runway. Også fikk vi en hyggelig hilsen fra personalet også.

DSC01880

IMG_1566 IMG_1569

Det som trakk ned på Runway var ekstremt dårlig luft på rommet. Vi måtte ha opp vinduet, og da merket du hvorfor hotellet heter Runway. Du fikk virkelig opplevelsen av å ha en Boing 747 på soverommet.  

Det er nesten litt dårlig gjort å bo to netter på flyplasshotell uten å skulle reise noen plass. På fredag, etter kurset, foreslo jeg til Raymond at vi bare skulle sette oss på det første flyet vi kom over å reise en plass, men Raymond var ikke like rampete som meg. Vi tok motorveien til Nesøya istedet.

Ønsker dere en fortsatt flott lørdagskveld!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *