Ut på Vift i Vegas

Sightseeingdag i Vegas!

Et godt tegn på at en er i feriemodus er at dagene blander seg i hverandre. Jeg kan faktisk ikke komme på hvilken dag disse bildene ble tatt, men det spiller ingen trille. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg koster det ikke skjorta å leie limousin for en sightseeingdag. Det er absolutt rimeligst hvis du leier den via hotellet du bor på. Da ringer du bare ned til resepsjonen/Concierge å spør der.

Første stop: Las Vegas-skiltet. Bilde av limousinen under var dessverre ikke vår. Denne doningen stod parkert utenfor Madalay Bay, og sjåføren vår sa det var den største (lengste) limousinen han hadde sett.

DSC02131 DSC02130 DSC02146

Vi suset så videre til Las Vegas Premium Outlets (South). Det var ikke lange kjøreturen fra The Strip. Hjelpe meg! Her kunne du fint flyttet inn for et år eller to! Enormt shoppingmekka med alt du kan tenke deg av high-end butikker… og prisene var så rabarterte at du nesten fikk hakeslep! Vi var der i ca 2 timer, men vi kom oss ikke gjennom mer en noen prosenter av anlegget.

Mandalay Bay var neste stopp. “Some call it the best boutiqe hotel in the world” – står det på hjemmesiden. Hvis du ikke er gjest her må du betale en klekkelig sum for å få tilgang på basseng-og strandområdene. Hvis du vil inn på Moorea Beach klubb må du være over 21 år pluss at du syns det er greit med topplås soling.. hihi…

DSC02140 DSC02139 DSC02142

 Over: Per Ståle var veldig nysgjerrig på hva som fantes bak inngjerdingen.

Under: Charlie Palmer’s Aureole restaurant har vunnet en rekke priser og Michelin stjerner oppgjennom årene. Dy byr også på et 4 etasjers vinskap! Vi hadde gleden av å teste ut denne restauranten en kveld noen dager senere i uka. Kan trygt anbefale å spandere på seg en bedre biffmiddag her! … og prisnivået er ikke avskrekkende heller.

DSC02143

 DSC02183[1]

Sjåføren var, en ordknapp kar fra Romania, kjørte oss opp og ned The Strip, og stoppet innom The Venetian på veien slik at Pers og Anett fikk tatt en rask kikk. Jeg tok heller en cowboystrekk i Limouen!

Vi avsluttet sightseeingturen med en stopp innom Caesars Palace og Gordon Ramsy’s sin Gastropub. Der spiste vi en nydelig god hamburger mens jeg kjente litt på at jeg var full av inntrykk og ganske klar for å avslutte seansen.

DSC02153 DSC02125DSC02161

Las Vegas du Las Vegas… her er det nesten ingen grenser når det gjelder underholdning, matopplevelser og grensesprengende hotellkompleks.

Anett og Pers vendte snuten hjem mot Norge i går, så nå er det jeg og Raymond som holder fortet de siste feriedagene. Takk for supert reiseselskap og flotte dager, dere to!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *