Vancouver – Første stopp- Minus bagasje

Hei hei!

Da var vi på plass på stop-over-hotellet i Vancouver.

9,5 times flytur fra London; 2 filmer, 2 episoder med Masterchef og en god porsjon jabbing med mannen. Alt gikk greit helt til British Airways bestemte seg for å sette igjen 100 kofferter i London på grunn av systemfeil. I og med at vi skal på cruise i dag, får vi ikke koffertene levert før over helga. Så nå sitter Raymond på do å tørker boxershortsen sin med hårføner etter en kjapp klesvask i dusjen. Jeg var hakket mer rutinert å tok med et ekstra skift i håndbagasjen.

Folkens! Ha alltid med et undertøysskift, nødvendig medisin og toalettsaker i håndbagasjen slik at du klarer deg noen dager hvis bagasjen er forsinket. Også må du sørge for å ha kjøpt en god reiseforsikring FØR du reiser! Vi ringte til Europeiske og fikk utbetalt penger med en gang.

Av erfaring vet vi at det er begrenset med klesbutikker på disse cruisebåtene, så vi kommer sikkert til å se ganske så turistaktige ut de neste dagene. Ser for meg vi ender opp med full Royal Carribbean Cruise line- garderobe. LOL! Jaja, det kunne endt MYE verre enn dette.

Utsikten fra hotellrommet i dag.

1475

Skikkelig Sunnmørevær her i dag! 14 grader og regn.

Nå skal vi slappe av litt på hotellrommet før vi mønstrer på Radiance Og The Seas som skal ta oss videre til Alaska.

Gleder meg!

– Line

One Response to “Vancouver – Første stopp- Minus bagasje

  • Hei!!! Ønsker dere en super tur..herregud jeg lo godt nå..og litt av en start på ferien. Typisk av og til. Hilser så mye fra Maria. Vi sitter og ser på Colombia valse seg til kvartfinale nå. Dette er veldig morro. Lader også opp til en thriller avslutning på kontoret mandag. Ikke langt unna målet:)Hyggelig blogg dere har. Følger med og mye bra tips for oss som elsker å reise selv:)God tur nok en gang. Gustav & Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *