Er Måka di klar for Race? Vancouver Island / Canada

…….Ring Tony!

DSC02723

Det er litt av hvert som foregår ute på Vancouver Island skjønner dere!

Etter 7 dager på cruise satte vi nå kursen tilbake til Vancouver igjen. Gjett om jeg var spent på gjensynet med kofferten min da! Vi troppet opp på British Airways-skranken og så Raymond sin koffert stå der å lyse i all sin prakt. Men hvor var min? Ingen visste det… og da kjente jeg et stikk av panikk. Vi raset rundt på flyplassen sammen med en som jobbet der, og etter mye om og men fant vi den på kontoret til managaren. Jeg var så glad at jeg gav henne en stor klem!

Fra flyplassen i Vancouver går det fly rett til Vancouver Island. Du kan ta ferge også, men det tar mange timer. Flyturen var så kort at Raymond, litt småflau, måtte pakke ned headsettet etter ca 2 minutt etter at setebelteskiltet hadde slukket. Tror søren meg turen over tok ca 20 min.

Jan og Sonja ventet på oss på flyplassen. Faren til Raymond er søskenbarnet til Jan, og han tok med seg Sonja fra Måløy til Canada for 35 år siden. Det er veldig koselig å ha mulighet til å bli litt bedre kjent med slektningene våre “over there”, og det var også veldig trivelig at sønnen deres, Jan Erik, med frue og baby tok turen fra Vancouver for å møte oss ute på øya.

DSC02733

Hunden til Jan Erik og Nikki, Tucker, møtte oss logrende nede i gangen. Vi ble også godt kjent i løpet av helga! Som dere vet har jeg ingenting i mot å ha hundeselskap.

DSC02721 DSC02722 DSC02725 DSC02730

Vi besøkte en Indianerleir, gikk tur, spiste masse god mat og fikk pratet sammen om både gamle og nye dager. Vancouver Island er en idyllisk og overraskende stor øy. Vi skulle egentlig hatt mange flere dager der ute, for det er mye å se og gjøre der. Det viktigste var uansett å få besøkt Jan og Sonja, så får vi heller ta oss en tur igjen senere engang.

DSC02703 DSC02706 DSC02712

Rett i nabolaget var det også flere vingårder. Lørdag formiddag stoppet vi på Cherry Point å spiste lunsj. Maten var veldig god, og vi prøvde oss på både hvitvin og rødvin. Det var nydelig godt! Ta deg en tur innom hvis du skal til Vancouver Island!

DSC02713 DSC02714

Vertskapet var strålende og helga gikk litt for fort. Før vi reiste ut til flyplassen stoppet vi i Victoria og spiste en greasy, men knallgod, fish’n chips nede på havna. Da fikk vi også møte datteren til Jan og Sonja som hadde med seg ungene sine. Veldig kjekt!

DSC02742 DSC02739 DSC02740

Tusen takk for denne gang!

-Line

One Response to “Er Måka di klar for Race? Vancouver Island / Canada

  • ÅÅÅ kor kjekkt å sjå 🙂 elsker å vere der sjøl 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *