Laidback Cowboyluksus på The Ranch Of Rock Creek – Montana/USA vol2

Hei!

Her er siste del fra ranchen. Første del finner du HER.

Alt av aktiviteter er inkludert i prisen du betaler, så det er bare å fylle dagene med det du ønsker. Siden hver aktivitet varer mellom 1-2 timer, rekker du fint 2-3 aktiviteter per dag uten at det blir for voldsomt.

Gønnvoll på lerdueskyting. Dette var veldig vanskelig!

DSC03166

Skyting! Etter en litt kjip opplevelse på gun range i Las Vegas, var jeg egentlig litt skeptisk til å prøve meg på skytebanen igjen, men Raymond hadde veldig lyst, så da samlet jeg noen konepoeng og ble med.

5 ulike våpen fikk vi prøve den ene dagen. Raymond traff det meste av blinker.

DSC03123

Dette var myyyye bedre enn i Vegas!

Skytingen foregår i veldig rolige omgivelser (kun oss og en instruktør), og du slipper alt bråket som er på en vanlig skytebane. Så lenge det foregår i kontrollerte omgivelser og at du har respekt for våpnene, er dette en overraskende underholdende aktivitet. Instruktøren lo litt av meg de første skuddene, for det kom en del norske bannord da jeg fyrte løs.

Mat, mat, mat!

DSC03081

Vi er matmonser, og vi setter veldig stor pris på god mat og drikke når vi er ute og reiser. Det fine på ranchen er at alt av mat og drikke er inkludert i prisen du betaler på forhånd, noe som gjør at du slipper alt av kjøpepress…. Herlig!

DSC03172

Da vi var på cruise i Alaska var de som jobbet der mer opptatt av å selge på oss ekstremt dyre viner enn å yte god service. Når servitøren anbefaler en vin til 3.500 kr når utgangspunktet var en vin til ca 500 kr, ja da har du ikke helt skjønt det, mener jeg! Slikt tull slipper du altså her.

Jeg føler meg alltid så teit når jeg tar bilde av maten min, men måtte knipse et par.

DSC03173 DSC03130

Jøye meg for en mat! Enkle, men ekstremt vellagede retter kom susende inn på bordet vårt både til frokost, lunsj og middag. Alt som serveres er basert på økologisk, kortreist mat. Kokken kommer gjerne ut og prater med deg underveis i måltidet, og servitørene er et eneste stort smil.

DSC03087

Hver eneste dag fikk vi velkomponerte retter med personlighet og lokal snert. En dag fyrers grillen opp ute på plattingen, en annen dag er det buffe med sørstatspreg og neste dag serveres det himmelsk treretters med vinparing i restauranten.

Etter Rodeoen dekkes det på til middag på The Blue Canteen

DSC03152

Kanskje vil du heller spise middag samtidig som du ser film på kinorommet?

Personalet ordner gjerne det for deg.

DSC03088

Etter middagen kan du rusle bort til Silver Dollar Saloon for en night cap.

Her kan du også spille bowling og biljard. For den tøffe er det også mulig til å synge karaoke. Enten er drinkene litt strammere enn vanlig her, eller så er turistene i USA litt mer vågale, for karaokemaskinen får virkelig kjørt seg!

DSC03176 DSC03092 DSC03090

Det ble litt muggen stemning når jeg vant to av tre runder med biljard.. dessverre slo Raymond tilbake på bowlingen etterpå.

DSC03177 DSC03153

Tips: Når vi planlegger feriene våre begynner vi ofte med å finne ut av hva vi har lyst til å gjøre og oppleve. Hvis du finner ut dette først, vil du se at det dukker opp mange destinasjoner du aldri ville tenkt på å dra til i utgangspunktet. Først hva, så hvor!

DSC03093

Fire dager på ranchen gikk veldig fort. Skulle gjerne ha vært der et par dager til, men både lommeboka og reiseplanen sa at det var på tide på sette kurs mot Virginia og Def Leppard-konsert!

Takk for oss! Vi kommer tilbake!

-Line

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *