Juleseilas til Kiel

God ettermiddag!

Det gynger fortsatt litt i beina etter tre dager på Kielferga. Denne gangen var det jobbgjengen som var på tur, og vi har koset oss med god mat, drikke og juleshopping i Kiel. Det blåste ganske friskt en stund der, så det var flere som kjente litt på at julebuffeten skvulpet godt i magen utpå fredagskvelden. DSC00164

Lørdag ankom vi Kiel og der var det vårtemperatur og sol. Vi trasket inn til kjøpesenteret som ligger i gangavstand fra kaia, og der var det et mekka for alle julekuleentusiaster. Juletreet vårt har de siste årene vært fullsponset av Biltema. Helt ok det, men når jeg så all den flotte (og ekstremt billige!) julepynten i Kiel, klare jeg ikke å dy meg.

DSC00154DSC00159

DSC00166

Etter tidenes lengste cowboystrekk i dag, tok jeg ned biltemapynten å puttet på all den nydelige tyskpynten min. Ganske fint? Jeg gikk for kuler i kobber, sølv, hvit, gull og brun.

DSC00170
DSC00174

DSC00175

Julebord på Kielferga kan anbefales. Personalet på booking og konferanseavdelingen er veldig greie å forholde seg til. Møterommet jeg bestilte stod rigget til vi kom, alt av mat og velkomstdrinker var som bestilt og de er veldig greie å kommunisere med. Anbefaler også å reserve bord i Gourmet-restauranten om bord. Nydelig mat og veldig bra service!

Nå er det faktisk bare ei lita arbeidsuke igjen før jul. Enn det? Snart er vi ferdige med det som har vært et veldig innholdsrikt og spennende år for oss både på jobb og privat. Jeg kjenner at jeg gleder med veldig til å ta fatt på 2015, men at det blir nydelig med noen dager fri før det nye året starter.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *