London – Excellent Food, Excellent Company

Hei på deg på lørdag!
Forrige helg var jeg og mamma på Londontur. Der besøkte vi Sindre og Hedda, shoppet og koset oss med god mat og drikke. På fredagen tittet solen frem etter solformørkelsen, og vårfølelsen snek seg sakte innpå.

DSC00547Hvis du går litt oppi sidegatene for Oxford street er det mange koselige gater med mindre kjas og mas, og koselige fortauskaffeer.
DSC00555

DSC00585
DSC00558DSC00544
DSC00551

DSC00536

DSC00532

Landstrykeren minner meg om vofsen vår 🙂

Det aller, aller beste med å dra på tur er å spise god mat. Sindre har bodd i London i mange år nå, og har blitt den rene London-guiden. Han tok oss med på to kjempebra restauranter.

Den ene heter Ember Yard og ligger i Soho. Her henter de inspirasjon fra det spanske og italienske kjøkken, og bruker kullgrill flittig. Her lønner det seg å være ute i god tid med å reservere bord! Vi ble strategisk plassert rett utenfor vinkjelleren..
DSC00590DSC00589

Ta også en tur innom Gail’s Kithen neste gang du er i London. Michelin Bib Gourmand Winner 2015!

Full tapasmeny med vin kostet ca 500 kr per pers, og alle rettene var helt fantastiske!

Pluss for upretensiøs atmosfære og koselige lokaler.
IMG_2183Det øverste bilde under tok jeg under festmåltidet. Verdens største dumpling, eller er det en potetball?

De to bildene under har jeg hentet fra hjemmsiden til restauranten
IMG_2184gails 1 gails 2
DSC00541

DSC00583

forkostJeg og mamma bodde på Radisson Blu Edwardian Hotel som ligger Marylbone Road, bokstavelig talt rett ved siden av Oxford Street. Dette er et firestjernes hotel som jeg fant på hotels.com. Det beste med hotellet: Location; seriøst så midt i sentrum du kan få det. Frokosten; sjarmerende frokost i fasjonabelt interiør med et meget lekkert utvalg av forkostretter. Badet; til å være London var dette er romslig bad med gode badeprodukt. Anbefaler dette hotellet på det varmeste!

Alt i alt en kjempekoselig helg! Tusen takk til vertskapet for perfekt valg av restauranter, og takk til mamsen for hyggelig lag.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *