Bed-In Montreal: The Abeltun Edition

Bonjour fra Montreal!

En 8-timers flytur fra Munchen, og vips er du i Montreal. Canadas andre største by og verdens nest største fransktalende by etter Paris. Vi var her sist på bryllupsreisa vår i 2012, denne gangen er det Def Leppard som tar oss over dammen.

Siden vi landet har vi: sovet ut! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sov så masse… også har vi pløyd oss gjennom noen gode flasker med amerikansk rødvin og kokkelert frem mange gode ideer som vi skal ta fatt på fremover. Det er rart hva avstand, søvn og vin kan gjøre med kreativiteten!

DSC00744Vi er innlosjert på Fairmont Queen Elizabeth midt i sentrum. Foreløpig har vi stort sett gjort som Yoko Ono og John Lennon gjorde i 1969; blitt godt kjent med hotellrommet og utsikten ut mot byen. Kanskje blir det en pressekonferanse også etter hvert?DSC00734

IMG_2303 IMG_2305 DSC00738

I dag satset vi på at værgudene deler litt solskinn med oss, slik at det blir litt mer trivelig å utforske Olympiaparken og den Botaniske hagen.

Tudelidu så lenge!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *