Beverly Hills Cop(le)

Hei fra sunny California!
Her er en bitteliten update fra oss. Som dere ser har vi kommet vel frem, og vi har så vidt rukket og gå ut hotelldøra. Beverly Hills dere.. hva skal en si? Hvem har ikke sett utallige tv-serier og filmer å drømt seg hit? For det er virkelig noe drømmeaktig over dette stedet. Bare pass på at du våkner tidsnok, for hvis ikke griner lommeboka di. Et par dager av ferien kan fint legges hit, men dette er ikke plassen for slitne back-packere. Mens vi satt å koset oss med den stivt priset frokosten vår i dag tidlig, jogget Magic Johnsen forbi vinduet. Vi delte også fly med Natasha Lyonne fra “Orange is the New Black”, og vi shoppet på Nike Store med en dude som har spilt på United; Paul Pogba… Her drysser det stjernestøv altså.

DSC00870 DSC00878 DSC00861Vi er innlosjert på Beverly Hills Wilshire Hotel så midt på Rodeo Drive du kan komme. Her oser det historie fra veggene og de som jobber her er helt suverene. Du har vel sett 90-tallets store kjærlighetsfilm; Pretty Woman? Den ble faktisk spilt inn her! Mange scener fra tv-serien “Entourage” er også herfra.

DSC00880 DSC00879 DSC00883

Hvis du er forberedt på å grave dypt i lommeboka er dette er shoppingeldorado for alle som liker high fashion. Personlig får jeg litt angst av butikker i gull med null kunder og et kobbel av ansatte, så det har vært minimalt med shopping på oss så langt. Vi bestemte oss for å bruke noen lapper på en ekskursjon i morgen isteden for. Da blir det besøk på en vingård i Santa Barabara. Det gledes!
-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *