Ut på Bøljane Blå -Maui/Hawaii

Aloha fra Maui på Hawaii!

Her har altså to kritthvite hvaler fra Norge strandet for 10 dager. Og det er til og med utenfor hvalsesongen! Væpnet med sunblock prøver vi å finne hvilepulsen, og den er like rundt hjørnet ser det ut som. I dag stakk vi en tur utpå bølgane blå for å teste ut snorkleforholdene her. Vi tøffet utover mot naboøya, Lanai. En morsom funfact om denne øya er at 98% av den eies av Larry Ellison, grunder av  Oracle. Den er også omkranset av et godt bevart korallrev, og det gjør at den er flott å besøke hvis du vil snorkle.

DSC00953 DSC00978 DSC00952 IMG_2624Vi prøvde også fiskelykken uten særlig hell. Snorklingen var bra. Kanskje ikke like bra som andre plasser vi har prøvd (Fiji, New Caledonia, Karibien), men selv om det ikke var massivt med fisk der var korallrevet skikkelig flott og vannet var fantastisk klart. Raymond fant seg virkelig til rette med to noodles som ble til en skikkelig lenestol.

DSC00962 DSC00966 Etter noen timer med snorkling og soling på dekk cruiset vi videre til et skipsvrak som ligger rett utenfor kystlinjen til Lanai. Kapteinen vår mente den har ligget her siden 50-tallet en gang. Han som klarte å kjøre denne doningen fast her må ha følt seg passe teit haha..

DSC00976Det gjorde godt med litt sjøsprøyt i luggen igjen. Hvis du eller noen du kjenner skal til Maui vil jeg absolutt anbefale å ta en tur med Kaha loa og kaptein Henore. Sjekk dem ut på Tripadvisor. Legger også med noen sommerlige Hawaii snaps fra Ritz Carlton Maui. Her er det en god mix mellom pensjonister, brudepar, barnefamilier og sånne som oss. Det er flere spisesteder her, og de vi har prøvd så langt har vært veldig bra. Området rundt er også veldig bra. Ulempen er at vi med 12 timers tidsforskjell sovner før klokken åtte hver kveld, så vi har enda ikke fått med oss noen solnedganger. Men det går seg nok til etter noen dager. Vi koser oss i hvert fall veldig her!

-Line

DSC00934 IMG_2617 DSC00938 DSC00945 DSC00944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *