Lavtempoferie på Maui / Hawaii

En uke går fort – spesielt på ferie. Siste dag på Maui i dag før turen går videre til Honolulu i morgen formiddag. Ikke den aller verste plassen å dra til det heller! Noen timer med jobbing har det vært denne uken, men så lenge internett er bra er humøret bra også. Det har selvfølgelig også vært nok av tid til å nyte strand, vann, sol, god mat og drikke.

For to år siden ferierte vi på Oahu (the big island.. sjekk ut innlegg HER)  men jeg vil tørre å påstå at Maui er en hakke finere øy. Her er det enda grønnere og tempoet enda litt lavere. Hvis tempoet blir noe lavere enn dette på ferien er jeg redd for at vi aldri kommer oss herfra. Det er derfor ganske lurt av oss å dra til Honolulu nå, slik at vi får jazzet opp hodet litt igjen. Fredag skal vi på en utflukt vi forhåndsbooket for mange måneder siden. Er det noen LOST-fans der ute? Da blir du misunnelig på oss nå, for vi skal nemlig ut på en aldri så liten LOST-expedition for å se på locations fra innspillingen av tv-serien. Jeg krysser fingrene for at Sawyer er turguide hehe…

Her er de siste glimsene fra Maui. Kjekt at dere følger med oss på tur!

-Line

DSC00990 DSC00999 DSC00983 DSC00987 DSC00995 DSC01003 DSC00988 DSC00982DSC00932

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *