LOST in Honolulu

Hei fra Honolulu!

Siden torsdag kveld har vi campet på Kahala Hotel & Resort i Honolulu. Med blomsterkrans rundt halsen og det en kan kalle en smooth innsjekking, var førsteinntrykket meget bra. Dette hotellet anbefales!

Vi rakk bare så vidt å synke ned i myke dyner og puter før vekkeklokken ringte. Da var det dags for Hummertur rundt øya med LOST locations som hovedfokus. Tv-serien gikk over seks sesonger fra 2004-2010, og den får stadig flere nye fans via netflix. Alle sesongene ble spilt inn på Hawaii, så for LOST fanatikere er dette en helt super rundtur. Vi er ikke fanatiske fans, men vi så opp igjen alle sesongene i 2012, og fikk da virkelig øynene opp for hvor bra serien er. Dette er også en flott tur for alle som vil se seg rundt på øya, og for de som er glade i å spotte film-og tv-serie locations. For her har det blitt spilt inn mye rart opp gjennom årene!

Vi valgte å dra på tur med KOS tours – en 8 timers rundtur med over 30 LOST locations på ruten.

DSC01008

DSC01024 DSC01022 DSC01032 DSC01026 DSC01033Guiden vår viste bilder fra settet underveis i turen. Det er litt vanskelig å se for seg de ulike scenene uten rekvisittene, men når vi fikk se bildene var det “ahhhh ja stemmer det”…Noen plasser var enklere å koble enn andre…

IMG_1213 DSC01081

På broen foran tempelet forlovet Sun og Jin seg. Tempelet er i full drift og er en kopi av det kjente tempetelet i Japan

DSC01046 DSC01049 DSC01058

Treet på stranda under er det berømte “Sawyer-treet” der han rigget seg til med flyvrak, sprit og godis.. på denne stranden her ble veldig mange av strandscenene spilt inn. Crewet leiet en privatbolig rett ved stranden.

tree sawyerDSC01103

Det kuleste med turen var nok campen til “The others” / The Darma Initiative. Dette er en 4H-leir som har vært i bruk siden 70-tallet.

the others camp DSC01111

DSC01043 DSC01037 DSC01100 DSC01095

Dette var en veldig flott dag. Vi fikk se utrolig masse av øya, og guiden vår kjørte oss til plasser vanlige turistbusser ikke kjører til. I starten av turen kjørte vi samtidig med en horve med asiatiske bussturister. Tettheten av selfie-sticks var så stor at vi nesten ikke så den flotte naturen foran oss. Heldigvis kjørte vi fra dem ganske fort. Vi fikk også oppleve hvordan amerikanerne feirer 4th of July (Independence day). Folk rigget seg til med telt, grillmat og øl på alle strender, det var lange køer inn mot matbutikkene og stemningen var veldig god. Vi spiste også vår første amerikanske corndog. Fantastisk!

På mandag reiser vi videre til Chicago. Det blir nok derfor en rolig søndag på oss med noen timer i sola og bare avslapping. Pearl Harbour får vi sette på to do listen til neste besøk.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *