Road Trip til Norefjell

Hei hei!

Siden sist har vi rukket å jobbet i et par uker, samt landet på beina etter rundturen vår i USA. Det var veldig godt å komme tilbake og starte på hverdagslivet igjen. Det syns nok Spot også, på tross av at han har hatt et fabelaktig opphold på Standal Hundehotell. Jeg kan virkelig anbefale dette hundehotellet til andre.

Rett før helga fant vi ut av vi skulle ta oss en kjøretur til Norefjell. Lørdag formiddag lastet vi bilen med turklær, og satte kursen mot Quality Spa and Resort Norefjell. Tommel opp for at Choice-kjeden tilbyr rom til våre firbente venner.

Spot gir meg “the evil eye” når jeg forlater bilen for å kjøpe is på Shell.

DSC01524 DSC01582DSC01545

Vi har vært her en gang tidligere i jobbsammenheng, og jeg liker meg veldig godt her. Fresh design og super beliggenhet både i forhold til både sommer og vinteraktiviteter. Vi handlet på vei oppover og smekket sammen en frisk tacomiddag utpå kvelden (du har eget kjøkken på rommet). Spot fant seg raskt til rette og syns det var helt storartet med nye lukter og turstier å prøve ut.

DSC01566 DSC01571 DSC01577 DSC01576 DSC01573 DSC01579IDSC01578

DSC01556

I dag startet vi dagen med å teste ut spa-anlegget, før vi tok på oss turklærne og gikk en fin totimerstur uti skogen. Nå ligger vi alle tre som noen slakt på sofaen og lurer på hvem som skal lage middag. Haha – alle vet at skal det bli noe mat på oss, er det jeg som må hive meg rundt!  Jeg tenkte egentlig at jeg skulle plukke litt bær til dessert i dag, men verken blåbærene eller multen var kommet langt nok enda, så da får vi nøye oss med safarikjeks istedenfor.

Nyt resten av søndagen!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *