Stop and Smell the Roses for a While… Reiseplanlegging pågår!

Phuuu.. nå virker det som en hel evighet siden sommeren, og vi er på full fart inn i høst-og vintersesongen. Om et par måneder kommer alle til å skråle om hvor fort høsten har gått og “det er helt sjuuukt at det snart er jul igjen”. Men før vi drukner i lodne skappelgensere, telyssot og alt for store tekopper, kan det være lurt å legge seg en plan for høsten og vinteren. For det er så utrolig deilig å ha noen små avbrekk å se frem til!

DSC00354

Vi har nå svidd av en hel bråte med oppsparte Sas Eurobonuspoeng, og disse har blitt fordelt utover tre reiser. Først ut et Berlin i november. Ahhh Berlin! Jeg har alltid hatt så lyst å reise til denne herlige, tyske  storbyen. Proppfull av både gammel historie og moderne byliv. Kanskje er det noen av dere som har vært i Berlin som kan anbefale noen gode (og spesielle, morsomme) restauranter?

I desember reiser vi til Edinburgh i Skottland. I 2007, da vi jobbet som penneselgere i Irland, besøkte vi Edinburgh ei helg. Det begynner å blir en stund siden nå, men jeg husker veldig godt at jeg ble spesielt fascinert av gamlebyen. Kanskje blir den siste julegaveshoppingen tatt unna da?

318414_10150347923827744_3128701_n 316693_10150347923282744_4293911_n

Tredje og lengste tur går over Atlanteren i april. Da er det New York som får besøk av oss! Vi har nok gitt NYC et litt ufortjent dårlig rykte etter den forrige visitten vår, men det hadde nok mest å gjøre med at vi var ekstremt slitne etter å ha vært på vift rundt i hele Nord-Amerika før vi rundet av ferien med NY. Det var veldig slitsomt å forholde seg til enorme folkemengder og temperaturer opp mot 40 grader etter å ha reist rundt så lenge. Det gjorde at vi nesten ikke orket å gjøre annet enn å sitte på “hopp-på-hopp-av-bussen”. Nå skal vi stille opplagte og positive på startreken, slik at  denne perlen av en by virkelig får krype under huden på oss.

DSC03002 DSC02583

DSC02721DSC00938DSC00815 DSC00396DSC00906

Reiser du mye, samler du fort mange poeng, både på flyturer og hotellovernattinger. De fordelsprogrammvi bruker mest er: Sas Eurobonus, Nordic Choice Club, Hilton Hhonours,  Club 5C, Hotels.com.

Nyt søndagen og husk:

….Always remember what once made you smile!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *