En Sylfrekk Hund

Hei på deg på søndagen!

Dagens innlegg dedikeres til husets DogEO (dog executive officer). Så uskyldig og søt da.. mhmmmm…

DSC01544

I formiddag la jeg og Spot avgårde på en frisk joggetur ut til Snarøya. Joggeformen var upåklagelig, været fint og Spot og jeg langet av sted med god driv. Du kan faktisk jogge flere mil langs sjøen fra Lysaker og ut mot Rolfsbukta og Snarøya. Det var mange mennesker som hadde tatt turen ut på skogstiene i dag, så vi var påpasselige med å dele veien med de andre.

Spot har blitt mye flinkere til å gå i bånd nå, og det går også veldig bra å ta han med på joggetur. Når tempoet blir litt høyere virker det som at han må konsentrere seg mer om å holde tempo, og da går det mye bedre når vi skal passere andre dyr og mennesker.

Når vi har jogget et stykke inn på Snarøya, finner vi en snuplass og starter på hjemturen. Nå er det masse folk ute på tur. I det vi skal ta ned på stien igjen, rett nedunder Statoil-bygget, møter vi på to andre hannhunder. Da blir det kaos. Hundene bjeffer og drar i båndene, og Spot tørner helt! Vanligvis bruker det å gå bra så lenge vi bare fortsetter fremover, så det er det eneste jeg tenker på. Jeg får med meg den krakilske bikkja og fortsetter å jogge fremover. De to andre hundene skal også i samme retning, og det gjør at Spot ikke helt klarer og gi slipp på at han skal vinne duellen. Jeg styrer han mellom alle folkene som går og står langs rekkverket langs strandpromenaden, og jeg registeret knapt nok at det sitter en mann på en benk rett foran oss.

Akkurat i det vi skal løpe forbi benken, hopper Spot opp å tar seg et glupsk tygg av denne stakkars mannen sin nistepakke. HERREGUD så flaut! Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre… jeg kunne ikke stoppe heller for da hadde det blitt hannhunddrama på toppen av det hele. Så jeg roper “sorry altså”.. og langer videre med Spot glad og fornøyd ved siden av meg…

Det hele var såpas overraskende og komisk at jeg ikke klarte å stoppe å le…  huff.. hvis du kjenner en mann som har fått et bikkjetryne oppi maten i dag, så må du si beklager fra oss! Nå ligger Spot på sofan, sliten i labben og mett i magen, mens han ruller seg rundt å slipper en stinkende due i ny og ned… Jeg lurer på hva han mannen hadde på skiva? Snakk om å være en sylfrekk snik av en hund da…

-Line & Spot Van Halen

DSC01643

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *