Soft Pretzel Sunday

Denne helgen skulle vi egentlig reise til New York en uke, men på grunn av jobb og en hektisk måned generelt, valgte vi å avlyse turen. Sånn er det av og til. Vi tar det igjen senere i år, og vi har allerede bestilt neste utflukt. Mer om det senere en gang.

Nå når det ikke ble NY-tur, fant jeg frem et plaster til USA-såret; Soft Pretzels med Sennepsdipp!

Salte, myke pretzels har lenge vært en stor favoritt, og når disse herlighetene serveres på restaurant er det for min del et lite gourmetmåltid i seg selv. Når jeg kom over denne oppskriften til Mat på Bordet (for øvrig en topp matblogg) måtte jeg bare teste den ut. Husk å lag deigen dagen før! Oppskriften i seg selv er veldig enkel, så dette kan alle få til.

Sennepsdippen laget jeg på slumpen:

Creme Fraiche, Dijonsennep, honning og salt.

Nytes nystekte med Bruce Springsteen på stereoen og trua på at alt er mulig bare du vil det nok! Fortsatt god søndag dere!

-Line

Oppskriften finner du her

DSC02924

DSC03253
DSC01145

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *