Strømstad Spa

Hoi Hoi!

En helgatur til søta bror er aldri feil. I helga har vi altså campet på Strømstad Spa sammen med en hel haug med kjekke kolleger. Strømstad er faktisk litt mer enn bare systembolag og godisbutikker! Spahotellet til Stordalen ligger helt nede på bryggekanten, og her kan du kose med både kneipbad, snøtunnel og utendørsjacuzzi. Jeg tar gjerne en tur tilbake hit, og da skal jeg teste ut spabehandlingene også, for det ble det ikke tid til denne gangen.

Nå er det bare å tømme kofferten og gjøre den klar for neste tur, for til helga fyker vi avgårde til Los Angeles. Men først må vi gjøre oss klare til en ny jobbuke med full fart, og ikke minst legge kropp og sinn til lading for Oslo Marathon som skal testes ut neste lørdag. Wææææ kjenner jeg gruegleder meg til det! Premien blir å sette seg på flyet til LA neste søndag.

Takk for turen alle sammen! Det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg har gjort disse dagene!

-Line

dsc03616 dsc03605 dsc03592 dsc03617 dsc03596 dsc03612 dsc03619 dsc03621 img_4120-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *