From Los Angeles With Love

Da var vi endelig i USA igjen!

Før vi kunne sette oss på flyet som skulle ta oss over dammen på søndag, måtte jeg først bli ferdig med årets utfordring. Nemlig Oslo Maraton. Etter 21 svette kilometer i knallsterk septembersol, kunne jeg sprinte over målstreken og klappe meg selv på skuldra. Det var en skikkelig deilig følelse å kunne sjekke av halvmaratondistansen på bucket listen min. Bortsett fra pur glede av å ha gjennomført løpet, var selve rosinen i pølsa å kunne sette seg i bilen og suse til Gardermoen. For nå var det på tide med en USA tur igjen, med Los Angeles som utvalgt destinasjon.

Flyturen med SAS gikk fra Gardermoen via Stockholm og så direkte videre til LA. Turen gikk skikkelig raskt, og på tross av stokk stive maratonbein, gikk det helt greit å få sove noen timer. Sånn akkurat passelig jet lagged, var det helt fantastisk deilig å synke ned i himmelske dyner og puter på Four Seasons. Et ikke mindre enn fantastisk hotell i Beverly Hills. Her skal vi kose oss! Det blir en ferie kombo jobbtur dette her, så vi har ordnet oss med møterom noen dager. I og med at vi våkner så tidlig, har vi fått ekstremt mye ut av dagene. Trening, frokost og mange timer med jobbing før lunsj – det kan en like!

Ingen USA tur uten å ha booket inn noen konserter! På torsdag skal vi på Def Leppard- konsert, og på lørdag skal se Sigurd Ros med LA filharmoni i Hollywood Bowl. Mye skøy å se frem til altså!

-Line

 

dsc03635 dsc03631 dsc03628 dsc03656 dsc03647 dsc03660 dsc03642 dsc03623 dsc03654 dsc03658 dsc03640 dsc03638 dsc03644

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *