Grilled Cheese – LA

Hei på deg på onsdagen!

Nå har det jo snart gått to uker siden vi kom hjem fra LA, og nå kom jeg plutselig på at jeg ikke oppdaterte fra de siste dagene… og grunnen til at jeg kom på det? Jo, det var fordi jeg fikk så sinnsykt lyst på en skikkelig grilled cheese nå! En perfekt grillet sandwich med masse, boblende ost…. bedre blir det ikke. Amerikanerne har skjønt det!

Uken i LA var helt super. 25-30 grader, sol (selvfølgelig), flott hotell, nydelig mat og Def Leppard-konsert. En kveld på Whiskey A GoGo på Sunset Boulevard fikk vi også tid til, og der fikk vi blant annet se et ungdomsband med kids i 12- årsalderen som rocka livet av oss med gamle slagere. Da tributebandet Led Zeppelin Experience kom på scenen i 12-tida, var vi så trøtte at vi kun fikk med oss tre låter før vi måtte kapitulere og finne senga. Sånn er det når en skal snu døgnet på en liten uke. Men veldig kjekt å ha vært der å følt på noe av den samme stemningen som ekstremt mange kjente band har kjent – helt fra 60-tallet og frem til i dag.

Her er de siste bildene fra vindusshoppingen på Rodeo Drive, utsikten over Beverly Hills og de mange ekstreme eiendommene der, Hollywoodskiltet i det fjerne, hveteøl med appelsin og ikke minst verdens beste grilled cheese!

Ha en flott kveld! Say cheeeeese!

-Line

dsc03677 dsc03669 dsc03700dsc03694 dsc03690 dsc03693 dsc03680 dsc03708 dsc03714

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *