Kiel Seilas

Nå var det to år siden forrige Kiel-seilas, så da var det på tide med en tur til sjøs igjen. Fredag til søndag, Oslo-Kiel med Colorline. For oss som bor på Lysaker, er det veldig snertent å komme seg til og fra Colorline-kaia, og avgang kl 14 og hjemkomst kl 10, gjør at en får mye ut av helga.

Julebordsesongen har nok ikke kommet skikkelig i gang enda (heldigvis), så det gikk i grunnen ganske rolig for seg. Det var selvfølgelig god stemning på Monkey Bar fra ølkranene ble skrudd på på fredagen, og allsang med slagere som “Det er lov og være blid” og ikke minst “ralalalaaalalalalaaaaaaa” jomet utover dekk. Men bortsett fra det var det relativt lite slips-på-hode-faktor.

Fredag spiste vi en treretteres med god vin, og lørdag klinte vi til med en femretters på “Manhatten” med vinparing. Begge måltidene overgikk forventningene. Anbefaler å spandere på seg en femretters hvis en har mulighet til det, for dette måltidet var meget bra. Syns også betjeningen var veldig kunnskapsrike og behagelige.

Du har 3-4 timer på deg i land i Kiel, og da er det bare å følge strømmen opp til nærmeste kjøpesenter. Høydepunktet på denne tiden av året, er interiørbutikken i 1. etage som har et supert utvalg av julekuler, julepynt og mye annet gøyalt for shoppeglade damer. Jeg rakk å kjøpe med mye fint som skal brukes til julegaver og hjemmelaget julepynt. I og med at Raymond blir dritlei og apatisk etter fem minutter i slike butikker, jobbet jeg litt mot klokka haha. En effektiv time på land, med andre ord.

Kielhelg var helt innafor nå!

Ha en fortstat flott søndag alle sammen!

-Line

dsc04214 dsc04217 dsc04221 dsc04219 dsc04223

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *