California Dreamin’

Her i Oslo laver snøen ned i dag, og selv om jeg vet det går mot lysere tider nå, kjenner jeg at jeg savner sol og sommer! Så da måtte jeg bare lete frem noen sommelige ferieminner fra de siste tre årene. Scroll deg gjennom og tenk på late dager i solen, duggkald øl på stranda, lange fjellturer med solen i nakken, sene middager på terassen, lukten av grillmat, utendørs konserter der solen går ned bak scenen, båtturer med salt sjøsprøyt, solbrilleskille og feriedager som bare glir inn i hverandre… ahhhhh……

Den første langturen i år går til Singapore og Doah i april. Singapore besøkte vi på vei til og fra New Zealand i 2006, og vi fikk noen fine dager der midt i den kinesiske nyttårsfeiringen. Siden den gang har nok skjedd mye der, og jeg gleder meg til å få en liten uke til å bli litt bedre kjent med byen. Doah har vi ikke reist til før, men jeg ser for meg at det kan bli noen late dager med sol og palmer, og ikke minst mye god mat!

Den neste korttuen går til Trondheim om to uker. Da blir det litt jobbing og mye bursdagsfeiring – for det er jo flere fine fruer som fyller 35 i år, og alderdommen må selvfølgelig markeres med en bedre middag og noen knerter i hvert bein!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *