Troll (unger) & Ølsmaking i Trondheim

På tross av nitrist trøndervær med vrengte paraplyer og sideregn, har vi koset oss glugg i Trondheim i helga. Lørdag feiret vi 35-årsdagen til meg, Elisabeth og Tove, med en femretters på Troll Restaurant. Menyen er mildt sagt variert og overraskende, med alt fra urtestekt hest fra travbanen til pinnekjøttburrito. For min del var nok høydepunktene på femrettersen rødspetten og påtent ismarrengskake. Her kan du også velge mellom øl eller vinpakke til maten. Noe av det som ble servert var nok ikke helt innetier, men alt i alt var det en positiv matopplevelse i koselige lokaler. Etter middagen ruslet vi bort til Three Lions der det var live musikk, og etter hvert veldig god stemning. Alf fikk også lov til å ta en liten gjesteopptreden med slagere som Levva Livet og Mr.Jones. Kjempekveld med kjempefolk!

Selv om det ble litt seint og fuktig på fredagskvelden, klarte vi faktisk å karre oss til ølsmaking på Mathallen på lørdag. Over 20 ølsorter ble vi guidet gjennom, og Gulating som arrangerte det, var veldig flinke. Jeg, Raymond, Tor Eirik og Sindre ble til og med intervjuet av adresseavisa. Les intervjuet HER . Kjekt å være minikjendis hehe… Dette var det siste arrangementet som ble holdt her, da Mathallen dessverre skal legges ned. Men Gulating flytter videre til nye lokaler. Selv om glassene var små, ble det bra mengder med øl. Ganske stilig at dette kun er øl fra Trøndelag!

I dag har vi bare slappet av, gått en liten tur i byen, og spist lunsj. Straks skal vi på middag hos mamma på Lade. Trondheim altså! Flott helg i bartebyen!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *