10 tursjubileum / Las Vegas

All good Things must come to an end… og nå er det straks siste dag her i Las Vegas. Denne gangen har vi ikke dratt på noen store utflukter, men vi har fått med oss litt av hvert uansett. Vi har blant annet vært en tur på Caesar’s og shoppet litt, vi har fått oss noen soltimer ved bassengkanten og vi har testet noen av restaurantene på Wynn. I går kveld tok vi også turen til Luxor for å se Criss Angel sitt “Mindfreak live”-show. Det var helt vanvittig, og vi tok oss selv i å sitte å måpe mange ganger.

Wynn har stort sett vært en positiv opplevelse. Litt tull var det da vi skulle bytte rom i dag, men etter ti telefoner ned til resepsjonen, fikk vi til slutt det rommet vi skulle ha. Restaurantene vi har prøvd er Red (asiatisk mat), La Cave (amerikanske småretter), Tableau (frokst) og Country Club. Alle fire har levert gode matopplevelser, og menyene kan tilby noe for enhver smak. Den råeste hamburgeren vi har spist på lenge, ble faktisk servert på roomservice. Skikkelige råvarer, perfekt stekt, rykende ferskt og saftig. Det er også et stort pluss at alle restaurantene tilbyr egne veganretter og menyer.

Som jeg skrev i forrige innlegg vil jeg anbefale Wynn og Encore (søsterhotellet) hvis du skal til Vegas. Hotellet skiller seg ut fra de andre når det kommer til stemning og interiør. Sammenlignet med de største resortene som Caesar’s, Venetian, MGM og Luxor, er Wynn mindre folksomt, innredningen lysere og mer moderne, og snittalderen noe høyere. De tillater for eksempel ikke at folk går rundt i badetøyet, og de har synlige sikkerhetsvakter som går jevnlig rundt med narkohunder for å forhindre bråk og annet trøbbel. Det er flotte blomsterkreasjoner over alt og det er flere restauranter med uteservering, som blant annet La Cave, Country Club og Tableau. Hotellet kan også skilte med en enorm golfbane og mange bassengområder. Spa-anlegget var også veldig flott laget til.

Vi har, som dere sikkert skjønner, koset oss glugg her. Litt kjedelig var det når Raymond var pjusk de første dagene, men heldigvis kom det seg da vi var midtukers. Las Vegas kan virkelig by på det aller meste du kan tenke deg. Dette er var vårt tiende besøk her i Syndenes By, og det blir nok ikke den siste. Hvis du planlegger en tur over og kunne tenke deg noen tips med på veien, kan du lese mer i Las Vegas-Guiden jeg har laget.

På søndag bærer det hjem til Norge igjen, og jeg må si jeg gleder meg veldig til å klemme på Spot igjen! Han har vært på påskeferie på Standal, og vi vet at han har hatt det helt topp der. Ønsker alle en fortsatt flott påske!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *