Norske værguder feiret med oss på Hawaii

Aloha!

Ikke helt planlagt faktisk, men vi endte opp med å feire fem års bryllupsdag på Hawaii. Når vi planlegger ferieturer styrer vi på med alle mulige forslag og kombinasjoner, så da vi endte på å legge turen til Kona, var det bare et heldig sammenfall at det klaffet med bryllupsdagen vår 30. juni. Men kan absolutt ikke klage på det! Her kan kjærleiken feires til gangs!

Vi booket oss en såkalt “dinner under the stars”. Altså en middag på stranda. Det skulle vise seg at været skulle gjøre det litt spennende for oss, og allerede under rett nummer to, kom det rullende inn enorme, svarte regnskyer over oss. Bare minutter etter at vi kjente de første regndråpene, regelrett baljet det ned….. Heldigvis fikk vi med oss solnedgangen og et glass med sjampis før stormen kom.

Servitøren laget til et eget rom for oss inne på restauranten, så vi fortsatte middagen der. Det ble nesten litt “hyttekos” der vi satt med god mat og vin foran åpne vindu med regnet høljene ned på utsiden. Regnvær på bryllupsdagen tolker vi som en lykkeønskning fra værgudene i Trondheim og Sunnmøre haha.. Det viktigste i et lykkelig ekteskap er vel strengt tatt å kunne legg godviljen til og ikke sutre hvis ikke alt går helt etter planen….Mye god rødvin hjelper også på!

 

Maten var helt suveren, og servitøren vår var en flink kar. Selv om det ble regn istedet for stjerner, ble det en veldig koselig kveld.

Området vi bor på får deg veldig raskt inn i resort-rytmen. Her er det alt mulig av folk, og da mener jeg virkelig alt mulig. Til og med Ozzy Osbourne og Sharon spiste lunsj på restauranten her en dag  – da ble vi nesten litt satt ut, og det ble litt vanskelig å ikke smugkikke bort på dem. Vi tralter rundt i badetøy og flip flops, spiser sushi laget av den beste og ferskeste fisken jeg noen gang har spist, tar en Big Wave- øl på terassen og bare tar livet med ro. Skal du feire noe spesielt; bryllupsreise for eksempel, kan du sjekke hotellet her. Kan virkelig anbefales!

I dag tar vi en latsabbkveld på rommet med middag og film på tv’n. Viktig å ikke stresse seg helt opp – vi trente jo faktisk på morgenen i dag, og mer program enn det kan en nesten ikke tillate seg på en plass som denne.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *