Hawaii målt i Tjørvåg-kilometer

Som kanskje noen av dere vet, liker Raymond å måle avstander i Tjørvåg-kilometer. Her på Hawaii har hotellet laget en fin løype som strekker seg hele veien rundt ytterkanten av resortområdet. Denne runden har vi nå gått to ganger, og jogget en gang mens vi har vært her. Joggingen ble i drøyeste laget i og med at vi var urutinerte og la avgårde midt i solsteiken. Jeg tror aldri jeg har svettet og bannet så mye før under en joggerunde som da, og jeg overlevde ved å helle vannflasken over hode og springe innom alle sprinkelanleggene langs veien. Og hvor lang er så denne runden? Jo den er i følge Raymond: “Fra mamma, ut til Sandvika, over Skaret og tilbake”…. eller 7 kilometer, som vi som ikke er like lokalkjent i Tjørvåg, måler avstander i… så da vet dere det!

I dag er aller siste dag på Kona, og det er på selveste 4. juli feiringen. Amerikanerne er nesten like glade i 4. juli som vi er i 17. mai. Fra tidlig morgen har personalet her ryddet, vasket, raket plen, dekket opp langbord og til og pløyet opp hele stranda med gravemaskin, slik at rakettene skal stå stødig i kveld. Gjestene har sippet ananasmohitos og pina coladas i mange timer nå, så det ligger an til å bli en saftig feiring i kveld.

I morgen reiser vi videre på en ørliten svipptur til Las Vegas. Er dere overrasket?

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *