Vegas Nights :)

Halloen fra hotte Vegas!

43 grader i skyggen, og 100 grader i sola.. det kjennes i hvert fall sånn ut. Innendørs på casinoene derimot, der er det behagelig temperatur og god stemning. Vi la inn tre dager i Vegas, mest fordi vi hadde en hotellreservasjon her fra tidligere i år som vi ikke fikk kansellert. Natt til torsdag landet vi, og etter en time i innsjekkingskø, viste det seg at hotellet (Mandalay Bay) hadde gitt rommet vårt til noen andre. Vi har altså prøvd  avbestille dette flere ganger uten hell, og siden vi allerede hadde betalt rommet, ble jo dette for dumt. Etter litt om og men, fikk vi tilbake det vi hadde betalt, og sto da fritt sjekke inn på et annet hotell. Det rommet vi ble tilbudt på Mandalay Bay som kompensasjon var et komferanserom med plass til 20 gjester. Vi hadde ikke akkurat akutt behov for det – selv om jeg er glad i å holde møter haha.

Så da var det bare å hive seg rundt å finne et annet hotell, og da landet vi på MGM. Klokken var nå 4 på natten, og vi var relativt slitne etter en veldig lang reise fra Hawaii med mellomlanding i LA. Det som er fint med Vegas er at det ikke spiller noe rolle om du sover til langt på dagen. Torsdag ruslet vi ned å spiste frokost langt utpå ettermiddagen, og etter en sinnsykt omelett på Wolfgang Puck sin kaffe, dro vi til Caesar’s Palace for å shoppe litt. Og da slo Las Vegas sjarmen til for fullt. Et par styringspils senere, spiste vi en god middag på Crush, også satte vi oss på ølbaren på MGM; Tap. Der endte vi opp med å snakke med Joe fra Washington, og Craig fra Scottland. Fullstendig random og veldig kjekt. Det ble en lang kveld, for å si det sånn.

Da Tap stengte, tok vi med oss de nye Vegas-vennene våre på Whiskey Down, og fortsatte kvelden der. Det ble aaaaaltfor sent, og det gjorde at også fredag gikk med på å pleie formen. Men for en kjekk kveld!

I dag har vi jobbet litt og spilt på slot machines. Og gjett hva? Vi gikk ut med en god pluss! Fornuftige som vi er gav vi oss også i tide, så da kan vi pakke kofferten og reise fra Vegas i morgen med en gevinst i baklomma. Ikke værst!

Dette er den 11 gangen vi er her, og hvis du har lyst å lese mer om våre erfaringer fra Las Vegas, kan du lese mer i Las-Vegas-guiden jeg har laget.

I morgen reiser vi videre på eventyret vårt, og nå er det Whyoming som står for tur.

Tudelidu!

-Line

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *