Ranchferie i Wyoming – HOWDY!

Howdy fra Brush Creek Ranch i Wyoming.

Dette er en av de aller fineste plassene vi har vært på noen gang. Alt er skikkelig gjennomført, og kvaliteten på alt fra mat til aktiviteter er virkelig prima. Det tok rundt tre timer å kjøre fra flyplassen i Denver, og da vi kom frem på søndag ettermiddag, var vi relativt slitne. Koffertene ble kjørt rett til hytten vår, og vi ble geleidet inn på aktivitetslåven der vi valgte ut aktiviteter vi ville være med på under oppholdet. Vi valgte: Skyting, gåtur med guide, hesteriding, fluefiske, atv-tur og yoga-hike (!).

Klokken 8 på morgenen ringer frokostbjellen. Da er det bare å sprette opp å få i seg en god frokost før aktivitene starter kl 9. Så går det slag i slag: Lunsj, ny aktivitet og til slutt drinker i saloonen før middagen starter kl 19. Maten har vært helt fenominal så langt. Friske salater, skikkelig taco, bisonbiff, helstekt gris og grønnsaker og tilbehør rett fra hagen.

Live musikk spilles under middagene, og den første kvelden var det 60-70-80 tallsmusikk som var tema. Led Zeppelin, Fleetwood Mac og god rødvin… ahhhh perfekt! Vi var såppass ivrige at de som sang lot oss få ønske oss låter !

Så langt har vi altså prøvd skyting og gåtur med guide. Det var kun meg og Raymond som hadde meldt oss på de aktivitetene, så da ble det VIP treatment og vi fikk guidene helt for oss selv. Skyting er jo liksom litt unorskt, og det har tatt meg noen ganger å bli vant til det. Vi fikk prøve rifler, hagler og pistoler. Sistnevnte er ikke jeg så glad i, så der fikk Raymond herje på. Han er et naturtalent når det kommer til både lerdueskyting og skyting generelt. Jeg har nok hakket høyere puls, og liker meg best med litt mindre rifler.

Gåturen varte i ca 1 time og 20 minutt. Det var i grunnen akkurat passe midt i solsteiken. Vi kjenner også på at vi er høyt til fjells, i form av at vi blir mye fortere anpustne enn vanlig. Vi er ca 2.200 meter over havet her.

Saloonen er et perfekt oppholdssted før middagen. Her får du servert akkurat det du har lyst på. Mat og drikke er forhåndsbetalt, så du trenger ikke tenke på verken regningen eller tipsing underveis.

Det blir relativt aktive dager her, og det er stilig å kunne prøve aktiviter en vanligvis ikke gjør. Stemningen er veldig uformell. Her kan du stille i tøfler og cowboyhatt til middag hvis du føler for det. Hvis du har lyst på en litt anderledes og aktiv ferie der god mat er i fokus, er ranchferie virkelig å anbefale. For tre år siden var vi på en lignende ranch i Montana, se bloggpost her og her. Av disse to ranchene holder jeg en knapp på Brush Creek- selv om også Ranch of Rock Creek var helt super.

To dager har vi igjen her før vi reiser videre til LA. Ny oppdatering kommer om noen dager .

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *