Yoga-Ray i sitt rette element : Hest og Yoga i Wyoming

Hei dere! Her er noen av mine favorittbilder fra de siste dagene på ranchen i Wyoming. Hestene Sylvester og Chass var et soleklar høydepunkt på turen vår. Det absolutt beste med ranchferie er alle aktivitetene, og jeg må si at de to siste aktivitetene vi var med på, hesteriding og yoga hike, seilet inn på førsteplass.

Hestene på ranchen lever et godt liv, der størstedelen av dagen går med på å gresse ut på de enorme markene. Vi meldte oss på en såkalt Level 2 tur, en 2, 5 timers ridetur opp til en liten høyde et stykke fra ranchen. Jeg og Sylvester fant tonen med en gang. Sammen med oss var det to guider og en gjest fra Mexico.

Den siste dagen fikk vi skviset inn en gåtur med innlagt yogastopp. Raymond, aka Yoga-Ray, har jo praktisert yoga i et halvt år nå, så han er dreven i gamet. Vi hadde igjen en skikkelig flink instruktør/guide, og lokalisasjonen kunne neppe blitt mer balansert enn dette. Her var det bare å la tankene vandre og finne roa i sjæla.

Både kattepuser og gårdshunder tumlet rundt på området. Som en siste farvel fikk vi hilse på disse to kjekke karene.

Wyoming og ranchferie var en super opplevelse. Hvis en skal trekke ned på noe, må det bli at det ble hakket for mye familieorientert for vår del. Mange av måltidene var lagt opp til buffe og langbord, og selv om maten var skikkelig god, er det ikke til å stikke under en stol at det er noe spesielt med å få egne retter servert i litt roligere omgivelser – spesielt på dager der en har lyst til å være litt for seg selv. Det er heller ikke så morsomt å være i en bar der ungene springer rundt til langt på natt. Vi fikk vite at en annen del av ranchen har 21 års aldersgrense, så neste gang booker vi oss nok inn der.

Men, alt i alt: en kjempefin opplevelse, utrolig flott plass, dyktige guider, morsomme aktiviteter, god mat og trivelig, avslappet stemning. Brush Creek Ranch – en plass jeg kan anbefale og har lyst til å reise tilbake til.

Nå er vi i LA, og i dag skal vi på Whiskey a go go og se Last in Line. På tide med litt rock’n roll igjen!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *