Festivalfølelse i LA

 

Hei og go morn!

Her er det kveld, og nå sitter vi på flyplassen i Los Angeles og venter på å starte reisen til Boston.

Vi har hatt noen særs gode dager her, og festivalfølelsen kom snikende på med tre kvelder på rad med god musikk. Fredag dro vi for å se Last in Line på Whisky a Go Go på Sunset Strip. Vi hadde en meet and greet- pakke,så vi møtte opp tidlig for å møte bandet og få høre på lydprøvene. Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt småkleint å line opp for å ta bilder og få autografer. Som dere ser under er bilde av oss neppe “på peishylla materiale” haha.. men Whysky kjørte på med band på rekke og rad; noen skikkelig ræva, noen ok og et par bra oppvarmingsband. Rosinen i pølsa var selvsagt Last in Line, og det var en skikkelig høydare.

Lørdag og søndag var det Classic West Festival på Dodger stadium. Titusenvis ( ca 70.000?) hadde tatt turen for å se The Eagles, Journey, Fleetwood Mac, The Doobie Brothers, Steely Dan og Earth, Wind and Fire.

Sola steiket i ryggen, hvitvinen var sånn akkurat passe festivallunken og folk danset og sang fra start til slutt. Når solen gikk ned bak stadion og lysene ble tunet ned, ble det rett og slett gåsehudstemning da headlinerne gikk på. Jeg er så glad for at vi tok turen til LA for å få oppleve dette!

Innimellom slagene har vi slappet av på bassenget, trenet litt og spist god mat. Fordelen med stadionfestival er at du har ei god og varm hotellseng som venter når konsertene er ferdige.

Nå fyker vi videre til Boston, og dette er aller siste stopp på reisen vår. Update fra Boston kommer etter hvert.

Under ser dere noen mobilsnaps fra de siste dagene.

-Line (som nå er så ungdommelig og hipp at hun blogger fra mobilen)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *