Shipping up to Boston

Da folkens, er vi straks på vei hjem igjen til Norge, etter fire uker på farten. Det jeg gleder meg aller mest til, er å hente Spot! Det skal det bli kosemoseoverdose og mange lange turer før jobb begynner på igjen i neste uke!

Men først; et lite tilbakeblikk på de siste dagene her i Boston. Byen gav meg gode vibber helt fra start. Det er rent, grønt og oversiktelig, og det er en by med masse historie. Grunnlagt i 1630, er det en av de eldste byene i Amerika, og det var engelskmenn som seilte over Atlanteren og satte i gang etableringen av Boston og New England. Gamle mursteinshus i Viktoriansk stil er å se over hele byen, og jeg synes det gjør noe med stemningen når det er en blanding av nytt og gammelt. Sammen med Chicago, er Boston virkelig en by jeg kan tenke meg å reise tilbake til.

Så hva har vi gjort siden vi kom? Vi så Tom Petty & The Heartbreakers i TD Garden, vi har vært på turistbuss, vi har spist god mat og vi har vært sosiale monstre å snakket med fremmede.  På bussturen stoppet vi på Cheers-baren. Dere husker tv-serien Cheers som gikk på tv på 80 og 90-tallet? Den ble altså spilt inn i Boston, og inngangspartiet var akkurat slik du ser det på tv. Fenway Park stoppet vi også på. Dette er en av de eldste baseballstadioene i USA, og det er her Boston Red Sox spiller hjemmekampene sine. Baseball er virkelig ikke en sport jeg er stor fan av, det er rett og slett alt for langdrøyt, men det var kjekt å få omvisning på stadion.

En av de første dagene vi var her, kom vi i prat med noen som satt i baren sammen med oss. De insisterte på at vi ikke kunne reise fra Boston før vi hadde spist middag på den italienske restauranten, Bricco. De hanket inn conciergen på hotellet, og fikk ordnet bord til oss. Det var slettest ikke en dum ide. Bricco ligger på nordsiden av byen midt i den eldste bebyggelsen. Vi fikk servert helt suveren italiensk mat. Anbefales! En av dagene spiste vi også på en moderne, fransk restaurant som heter Dauxave – denne var også skikkelig bra!

Dette har vært en fantastisk rundreise i USA, og minnebanken er igjen fyllt opp med masse gode minner og opplevelser. Jeg gleder meg til å få noen dager hjemme til “lande” alle inntrykkene. Nå skal vi spise frokost og pakke sammen alle tingene våre. Takk for nå USA – vi kommer snart tilbake!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *