Konklusjon: Hit må vi tilbake! Sussex/UK

Hva er vel ikke mer typisk enn at det er strålende sol den dagen vi skal reise?

Det må vel være like typisk som at vi fikk et hotellrom uten dør inn til do – helt i tråd med hva Raymond foretrekker. Isn’t it ironic? jaja..

Her er noen stemningsbilder fra en liten ruseltur rundt i nabolaget i dag tidlig. Konklusjonen er at denne delen av England må vi reise tilbake til! Gjerne på sommeren. Jeg ser for meg at det er ekstremt koselig å leie seg en bil og tøffe rundt på landsbygda når det er sol og grønne gressletter. De små landsbyene her har bygninger som stammer fra 11-1200 tallet, og det er utrolig mange sjarmerende puber og butikker du kan besøke. Område heter Sussex, og er ca 1,5 timer kjøring fra London, og en liten time fra Brighton. Anbefales!

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *