Costa del Tjørvåg

Hei igjen! Etter et lite halvår med siesta er Abeltur tilbake!

Sommerferien er i gang, og vi henger noen dager på Sunnmøre før det bærer videre til USA. Når sommersola slår til, er det lite som slår en fjelltur på taket av Tjørvåg. Se på den utsikten da!

Spot rullet seg i lyngen og sprang sikksakk opp fjellsida mot Nonshornet. Han dristet seg til og med uti bekken for å drikke litt -han er byhund så det er veldig rart for han når vannet ikke serveres i skål. Heldig er han som skal bo på hotell Abeltun mens vi er på ferie!

I morgen reiser vi altså videre. Først til New York, så til Chicago. Rumpetaska er pakket ned og vi er klare for byferie i det som for oss, er verdens beste ferieland. Ship o hoi folkens! Heng gjerne på bloggen hvis dere vil lese reisebrevene våre.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *