Brunching & Munching i NYC

Siste dag i New York feires med VM finale på rommet og masse god snacks som vi har kjøpt inn på Whole Foods. Altså: det er en drøm å handle i disse butikkene! Utvalget er enormt og matvarene er så sirlig stablet og dandert at du har lyst å kjøpe alt du ser. All frukt og grønt ligger pent stablet uten masse unødvendig plastembalasje. Så enkelt er det. Jeg håper Norge følger etter.

På hotellet her vi bor, deler to og to rom et kjøkken som er plassert ute på gangen. Det er fullt utrustet, og det gjør at det er veldig lettvint å handle inn mat selv. Vi laget oss tidenes diggeste bagel i sted; lett ristet i brødristern med røkelaks, vegansk smøreost og avokado. Mmmmmm! I går handlet jeg inn diverse sushi, frukt, brød og hummus som vi koste oss med før vi skulle på båttur.

Som dere ser går det mye i mat når vi er på tur. Hotellrestauranten  The Terrace har vi besøkt to ganger. Fantastisk mat, og det var selvfølgelig et stort pluss at vi fikk hilse på den søteste hunden, Gumbo, som var gjest på nabobordet. For en søting!

Søndag bestemte vi oss for å prøve en klassisk søndagsbrunch, og da fant Raymond frem til The Aviary, restauranten til hotellet Mandarin Oriental som ligger rett ved Colombus Circle ved Central Park. Her er utsikten helt rå! Brunchmenyen var skikkelig bra, med fastsatte retter (ikke buffe). Du kunne også kjøpe “endless mimosas og Bloody Mary” for ca 300 kr per pers. Perfekt for venninnegjengen eller par som er i godt humør 🙂

Bortsett fra å trøkke i oss god mat, har vi også trent litt og gått turer i Central Park. I dag gikk jeg noen timer opp og ned 5th avenue, men det var så hett at svetten bare rant. Sånn sett er det helt ok at det er fotball på tvn nå.

I morgen reiser vi videre til Chicago. Det gleder jeg med til! Det er tre år siden vi var der sist, og da var det kun for et par dager. Denne gangen skal vi også på Def Leppard-konsert! Tror dere Raymond gleder seg litt til det eller? Chicago er også kjent som en skikkelig matby. Det blir nok derfor litt matprat der også.

-Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *